Kunstige Blomster

Kunstige blomster

De bedste i norden

Både kvaliteten og holdbarheden er i top, det kan være meget svært at se at de er kunstige. Dette er en kunst som overgår de fleste. Med kunstige blomster & planter og snit kan du i ro og mag nyde godt af vores vidunderlige udvalg af naturlige lignede blomster, planter og afskårne. Her er det ikke nødvendigvis at have grønne fingre, eller stor botanisk forstand. Vores Kunstige blomster og planter har ikke brug for vand, eller sollys eller på anden vis plejes, de skal bare stilles frem og nydes, derfor skal du ikke bekymre dig om at holde dine planter i live.

Blomster er småartede ting. For meget sol og de vil tørrer ud, for meget vand drukner de. Vedligeholdelse af dine perfekte blomsterarrangementer kan hurtigt blive et fuldtidsjob, men det behøver ikke være sådan. Heldigvis findes nordens bedste kunstige blomster hos Jimmi’s Blomster – INCE i Ejby/Glostrup, og de ser mere og mere reelle ud hele tiden, nogen af vores kunder skal helt tæt, endda dufte til dem, før det går op for dem at de er kunstige. Med vores falsk blomster skal du på ikke mere tænke på at de skal vandes eller omplantes, og det er ikke bare noget som ligner plastik. Det er både inspirerende og hyggeligt at være omgivet af vores kunstige blomster.

Pleje af kunstige blomster

Kunstige planter er både smukke og praktiske. Selvom de ikke kræver den helt store pleje, som levende planter og blomster gør, såsom vanding og gødning. Men de kræver dog stadig en regelmæssig rengøring for at se formstå bedst. Uanset om dine blomster er lavet af silke, metal eller plast, kan en støvning eller vask af sarte dele være skræmmende. Du kan dog lære, hvordan du renser kunstige blomster effektivt.

Som et alternativ til et fjederstøv kan du bruge:
1. En miskrofiberklud.
2. En hårtørrer indstillet på lav varme.
3. En støvsuger med en gammel strømpe sikret over slangen med et gummibånd. Hvis det er muligt, skal du indstille støvsugeren til den laveste indstilling.

Hos os er det muligt at få bestilt forskellige arter og størrelser, helt op til 8 meter høje palmer.

Besøg os, og lad os få en snak om dine ønsker.

Seneste kommentarer

    Arkiver

    God stil hele vejen

    0 kommentarer

    Indsend en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *