Bårebuket – Kistepynt

blomster

kistepynt

Kistepynt

Bårebuket – kistepynt? Det er ikke altid nemt at tage stilling til.

Der er mange forskellige muligheder når det kommer til en bårebuket eller kistepynt, i både farver og størrelser. Pynt eller buket skal fremstilles efter behov, kvalitet og selvfølgelig med kærlighed. buketten vil skabe den rette stemning i rummet, når den er sat på kisten. Kistepynten kan komme i forskellige former, der er dem som dækker hele kisten, og så er der dem som kun taget lidt af låget. Så er der også søjler, kors eller anden form.

Kistepynten skal helst være det første der bliver leveret inden serionmen går igang. Der er flere blomsterhandler som selv køre til kisten og sætter den på for de pårørende.

Der er også nogen som ønsker at for fremstillet en krans, kors eller en anker, det er helt op til enes ønsker og behov. og i sidste ende op til den enkelte blomsterbinder, som står for fremstillingen af pynten.

bårebuket

Bårebuket

En bårebuket, bliver for det meste lagt langs gulvet, sammen med de andre. Det skaber et smukt syn, til den smukke afsked. Nogen steder bliver buketten givet til en ansvarlig, ellers ligger man den selv der man syntes den passer bedst.

Efterfølgende vil de pårørende bære kisten ud til enten kistevognen eller gravstedet. Mens dette forgår, vil de fleste bårebuketter blive samlet sammen og senere blive lagt på den afdødes krav. Derfor efterlader man bårebuketten.

silkebånd til bårebuketter eller kistepynt

Bånd med navn og hilsen

Som det sidste kan man sende en hilsen til den afgåede i form af et silkebånd. Båndet bliver som altid blandet sammen med sin bestilling, men med tekst som man selv ønsker.

afskårne

Afskårne

Gennem Jimmi’s Blomster – INCE, er det muligt at bestille alle de overnævnte typer, vi har en meget stort udvalg af afskårne og andre binderiartikler som skal bruges til at frembringe sådanne skønheder.

I kan tage kontakt gennem vores hjemmeside eller på tlf.: +4526609108

Seneste kommentarer

    Arkiver

    God stil hele vejen

    0 kommentarer

    Indsend en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *