ince

Din butik med blomster, planter og brugskunst

Brugskunst

Er du til brugskunst og interiør til butikken og hjemmet? Asiatisk, Hollandsk og norsk stil – Er det den romantisk stil du går efter! Så er du velkommen til at komme på en oplevelse i vores butik, hvor vi bestræber os på at have et stort, godt og bredt udvalg i de forskellige stil arter til indretningen i hjemmet.

Med vores store udvalg i vores butik, går vi meget op i at kvalitetten er i top, derfor vi du ikke fortryde et besøg i vores butik.

Er du, ligesom os hos INCE, er du grebet af den fantastiske bolig indretning og dekoration til butikken og hjemmet – Så både butik og hjemme stråler af hygge, velvær og charme, med dit helt personligt styling!! Så ved du godt, at det betyder alt med de bitte små detaljer i indretningen.

Det kan være ” En lille skål ” der lige mangler, eller placeret forkert – Eller måske er du igang med at malet stuen og du trænger til noget nyt? Det kunne være en kæmpe vase i zink eller et skilt med citat.

Vi står til rådighed, hvis du er usikker på hvad du står og mangler.

Ring

+45 26 60 91 08

Email

info@ince.dk

Adresse

Ejby industrivej 111
2600 Glostrup
Danmark

Åbningstider

Mandag – Fredag: 05:00 – 19:00
Lørdag: 05:00 – 17:00
Søndag: 07:00 – 16:00

Kom og besøg os, eller send os en besked

Vi tilbyder kun de friskeste blomster og afskåret, samt det nyeste trend indefor brugskunst. Vi ligger lige ved siden af INCO i Glostrup, og har masser at gratis parkeringsplads. Kom og få en dejlig kop kaffe, te, eller chokolade. Vi ses snart.

Jimmi’s Blomster ApS

Ejby Industrivej 111
2600 Glostrup

Følg os

Send os en besked