ince

Din butik med blomster, planter og brugskunst

Levering

Levering direkte til din dør i lokalområdet (store københavn), det vil sige at vi max køre 30km fra vores butik direkte til din hoveddør. Vi leverer fra 05.00 til 18.00 mandag til fredag, lørdag fra 05.00 til 16.00, søndag fra 07.00 til 15.00. Bedre bliver det ikke.

Er du ikke hjemme ved levering

Er modtageren ikke til stede ved leveringen er der flere forbehold der skal tages stilling til. Er det ansvarligt for os at efterlade leveringen med butik eller hjem? Er der risiko for at leveringen kan blive stjålet? Er vejret ikke til en kantstens levering? Det kan dog aftales at du har givet os en fuldmagt på at vi under alle omstændigheder kan efterlade leveringen.Ved alle leveringer der bliver efterladt uden kontakt med modtageren, vil der blive taget et billede eller der for vil forkomme et opkald til den bestillende kunde. Får vi ikke kontakt med hverken modtager eller kunde, vil vi tage leveringen tilbage til butikken og der blive opkrævet en ny leveringensafgift.

Levering af blomster til begravelse eller bisættelser

Vi leverer som udgangspunkt direkte til kirken eller hvor begravelsen nu finder sted, og dette sker for det meste en time for ceremonien begynder. Er der begravelses bånd på buketten, håndterer vi dem ordenligt, så de ikke bliver krøllet eller snavset.

Dekorationer som kistepynt, krans, hjerte, opsats vil blive påsat direkte på kisten af os. Nedkastnings roser vil blive placeret det aftalte sted, der er indgået ved bestillingen.

Særlige forhold ved levering af blomster til bryllup

De fleste buketter og knaphulsblomst vil blive afhentet i butikken på selve dagen, men det er også muligt at få det leveret af os. Det vil ikke være muligt at få en brudebuket dagen før, da vi lever op til vores kvalitet og vil have at buketten fremstår så frisk som muligt.

For at finde ud af mere om vores levering kan du tage kontakt med os direkte på vores mobil: +4526609108 eller skrive en mail til os: info@ince.dk

Ring

+45 26 60 91 08

Email

info@ince.dk

Adresse

Ejby industrivej 111
2600 Glostrup
Danmark

Åbningstider

Mandag – Fredag: 05:00 – 19:00
Lørdag: 05:00 – 17:00
Søndag: 07:00 – 16:00

Kom og besøg os, eller send os en besked

Vi tilbyder kun de friskeste blomster og afskåret, samt det nyeste trend indefor brugskunst. Vi ligger lige ved siden af INCO i Glostrup, og har masser at gratis parkeringsplads. Kom og få en dejlig kop kaffe, te, eller chokolade. Vi ses snart.

Jimmi’s Blomster ApS

Ejby Industrivej 111 2600 Glostrup

Følg os

Send os en besked